Når man kører bil, så kan man nok godt nogle gange glemme, at man ikke bare lige helt kan gøre, hvad der passer en selv. Selv hvis man kører selv på en lang væk, så skal man alligevel passe godt på og for den sags skyld passe på sig selv. Så hvis man gerne vil blive en god bilist eller bare vil blive en bedre en af slagsen, så bør man i hvert fald høre efter disse råd. Så kan man i hvert fald få en lidt anden indsigt og nogle forslag til, hvor man meget nemt kan blive en super bilist. Så selvom du tror du ved alt om biler, så bør du stadig læse vores råd herunder.

En af de første ting man skal gøre, det er at bare lige have hjernen med, når man er ude og køre. Hvis man tænker sig om og bruger sin sunde fornuft, så er man nemlig allerede rigtig godt på vej. Når det nemlig kommer til sådanne ting som at skrive på mobiltelefonen, imens man kører bil, det er nemlig begyndt at blive mere normalt. Det er dog utroligt farligt, da man så fjern fokus fra vejen. Så en af de vigtigste ting er simpelthen, at man ikke skal røre sin telefon, når man er ude og køre. Ikke engang hvis man bare lige hurtigt skal tjekke en besked. Ingen telefon.

Du er ikke den eneste i trafikken

Når man så ellers kører ude på landet eller inde i byen, så er det en rigtig god idé, at man lige ser lidt udover sig selv. Man er nemlig ikke den eneste, der bevæger sig rundt i trafikken. Man skal derfor ikke køre fuldkommen uhensigtsmæssigt, hvor man muligvis tager nogle chancer, når man er ude og køre. Det skal være sikkert for alle du kører med og alle dem, der er rundt omkring dig i trafikken. Overhold fartgrænserne og overhal ikke steder uden god oversigt.

Til sidst så er det egentlig bare rigtig vigtigt, at man overholder færdselsloven. Det lyder måske meget kedeligt og som om, at man prøver på at lege politi, men færdselsloven er der ikke for sjov. Det er blevet sat nogle regler op der gør, at vi alle sammen kan færdes i trafikken på den bedst mulige måde, hvor der er taget hensyn til alle. Det handler ikke kun om en selv i trafikken og det gælder selv på dage, hvor man har travlt. Man er nok ikke den eneste, der har travlt på sådan en dag, men man kommer ikke hurtigere frem af at klage, dytte og blive sur.

god-billist