Har du været på jagt efter et godt take away spisested i Ringsted? Så bør du prøve La Rusticas take away i Ringsted. Hos La Rustica kan du bestille alt menukortet som take away. La Rusticas køkken er inspireret af det italienske køkken med alt hvad det indebærer, af tradition, historie og respekt for råvarerne. Hos La Rustica kan du ikke kun spise om aftenen med derimod kan du også spise brunch og frokost der. Hos La Rustica serverer de Ringsted bedste brunch og når vejret tillader det, kan du nyde den store brunchbuffet i solen på deres dejlige udendørs terrasse. Buffen bugner og byder bl.a. på pølser, pandekager, ost, pålæg og en masse andre gode sager. Dertil er der kaffe te og juice til fri afbenyttelse.

Italiensk mad

Hvis du en dag på vej hjem fra arbejde ikke orker at lave lækker, dejlig, sund mad til familien er det nemt at stikke forbi Ringstedet og La Rustica og tage en gang lækkert italiensk take away med hjem til familien. Og det vil helt sikkert falde i god jord. Det er godt italiensk håndværk der bliver lagt for dagen på La Rustica. Kokkene bestræber sig på ikke at gøre forskel på dem der spiser i restauranten og dem der tager maden med hjem. Om du bestiller 20 retter eller 2 gør ikke så meget, La Rustica står klar til at modtage din bestilling og lave lækker mad til jer.

Hos La Rustica kan du også vælge at holde din næste fest. Hvis du står og skal holde fødselsdag, konfirmation, julefrokost eller firmafest kan La Rustica danne rammerne om festlighederne. Sammen med La Rusticas kokke kan i sammen planlægge en menu eller i kan vælge a la cart menuen.

Hvis du hellere vil invitere dine gæster til brunch kan det også sagtens lade sig gøre da La Rustica gerne stiller lokaler til rådighed og serverer brunch for dine gæster. Der er plads til op til 100 mennesker i selskabslokalerne og opvasken klarer personalet også. Så du skal faktisk kun tænke over menuen og hvem du vil invitere – så klarer La Rustica resten.

Enkle råvarer

Hos La Rustica i Ringsted bliver maden lavet med stor respekt for traditionerne og råvarerne. I maden bliver kun de bedste råvarer brugt. Kokkene går jævnligt på marked og udvælger de bedste råvarer for at kunne trylle i køkkenet til de sulte for forventningsfulde gæster. Det italienske køkken er baseret på enkle råvarer, og det skulle også gerne kunne fornemmes i maden. Typisk er retterne enkle uden så mange smage til at forstyrre. Man bruger kun råvarer der har en naturlig plads i retten og som skal smages. Typiske ingredienser i det italienske køkken er solmodne tomater, mozzarella, basilikum. Det er også 3 farver der er i flaget: rød, hvid og grøn. Derudover af råvarerne bør nævnes, mozzarella, parmesan, skinke, frisk pasta, løg, oliven, brød, ricotta, majsmel, og en masse andre skønne ting. Hos La Rustica følger man traditionerne og laver enkle men smagfulde retter fra det italienske køkken med bund i traditionerne.