Endelig kommer sommeren, ifølge DMI

Så kommer sommeren endelig! Nu har DMI endelig lovet bedre vejr, vejr der vil føles som forår og ny højere op end frysepunktet. I morges blev jeg virkelig overrasket da jeg vågnede op og opdagede jeg at der var sne i haven igen. Nu troede jeg virkelig at DMI talte sandt med det gode vejr i vente. Heldigvis har temperaturen sneget sig lidt op og solen kigger frem en gang imellem, selv om der ligger lidt sne.

Havemøblerne skal tages frem igen og få en omgang lak

Det som jeg glæder mig mest til denne sommer, er at tage havemøblerne ud af garagen og sætte dem på terrassen. De skal måske lige have en omgang lak før jeg kan benytte dem i haven. Sidste år købte jeg et nyt havebord og fire havestole til. Eftersom jeg var i udlandet på rejse størstedelen af sidste sommer, fik jeg ikke rigtig testet mine nye havemøbler. Dog fik jeg lov til at holde et lidt spontant grillparty på min terrasse, hvor jeg inviterede en del venner over en dag hvor solen stod højt på himlen. Der blev både stegt kød, pølser og grill spyd. Det var rigtig hyggeligt og endelig kunne terrassen blive et samlingspunkt for mig og mine venner. Forinden havde jeg givet alle havemøblerne en omgang lak, det fik mahogni farven at fremstå rigtig godt.

Grillparty på terrassen i mine havemøbler

Selv om vi var seks mennesker på min relativt lille terrasse, så gik det godt og alle fik plads ved havebordet i hver sin havestol. Havestolene er lidt store til terrassen, men indtil videre har det gået fint nok at holde grillparty. Min gas grill kom også virkelig til sin ret, da den skulle stege kødet, pølserne og grillspydene.

Til sommeren skal der holdes fødselsdag udenfor

Til sommers har jeg planer om at holde min fødselsdag på terrassen en dag hvor solen skinner, jeg skal have planlagt alt og bare være klar når DMI lover godt vejr og invitere mine venner og familie. Jeg overvejer at købe flere havemøbler, så at alle mine gæster kan sidde samlet på terrassen og nyde vejret og maden som jeg vil lave. Jeg overvejer om det skal være buffet, så mine gæster kan bevæge sig ind ad døren ved terrassen som de vil og fylde mad på tallerken.

En hjemmeside der har alt til haven!

Har du nogensinde overvejet at købe havemøbler til din terrasse, altan eller græsplæne? Jeg kender den bedste danske hjemmeside, dette er deres URL.

På hjemmesiden findes et meget stort udvalg af både havemøbler til en dyrere pris og en lavere pris. Havemøblerne findes i alle slags størrelser og i kvalitet. På hjemmesiden er det nemt at se sig omkring og se yderligere informationen om havemøblerne. Som sagt valgte jeg mahogni havemøbler, da jeg købte havemøbler sidste sommer. Hvis jeg skulle vælge nye havemøbler i dag, ville jeg helt sikkert overveje enten at købe et alu stel med ekstra kraftig polyrattan flet i dusty med hynder og glasplade til bordet. Det havemøbelsæt passer godt ind i et afslappende miljø, men samtidig med at det er utrolig praktisk, så fremstår det også i flot design. Hvis man er til vedligeholdsfrie havemøbler, så har de også masser af havemøbler indenfor den kategori. Der er både aluminiumsstel som ligner noget helt normalt tre og så kan man også vælge vedligeholdelsesfrit polyrattan flet til en fornuftig pris.